ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Només pot guanyar la Fundació Handbol Sant Vicenç

La Fundació Handbol Sant Vicenç continua en bona ratxa després de guanyar l’Alacant per 26-24 amb vuit gols de Meritxell Cabetas. La primera part va ser molt igualada (11-11, al descans), i la segona de domini local on va imposar el joc vicentí. D’altra banda, l’Handbol Gavà va deixar escapar la victòria en els darrers segons davant el Joventut Mataró (23-23). Les gavanenques van fer una bona primera part (14-11, al descans), però va afluixar a la segona. Mentrestant, l’Handbol Sant Joan Despí no va poder donar la sorpresa davant el líder Mislata (20-26). Les valencianes van deixar resolt el partit en els primers trenta minuts (6-15).

Redacció / Foto: GUH Mislata