ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Castelldefels i Santfeliuenc perden, i guanya l’Esparreguera

En el grup C-1, segona derrota consecutiva del BBA Castelldefels. Va caure a la pista del Vic per un ajustat 83-78 en un duel que es va decidir en els darrers deu minuts. El conjunt local va tenir suficient amb una bona primera part per endur-se’n el partit. Els parcials: 21-18, 24-20, 16-19 i 22-21. En el grup C-2, el Santfeliuenc va perdre el seu segon partit seguit a la pista del SESE (86-79). Un fluix darrer quart va condemnar els actuals líders. Els parcials: 17-28, 28-21, 17-16 i 24-14. Mentrestant, l’Esparreguera es va imposar a Igualada (60-65) on Eduard Nogués va liderar l’atac baixllobregatí amb 18 punts. Els parcials: 19-20, 16-22, 12-9 i 13-14. Tercer triomf consecutiu dels esparreguerins.

Redacció / Foto: CB Santfeliuenc