ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Només va guanyar l’Handbol Esplugues

En el grup D, un gol, quant faltaven set segons de La Roca va deixar sense punts a l’Handbol Sant Joan Despí a la pista vallesana (30-29). No va ser suficient els set gols d’Edgar Sans. Tercera derrota consecutiva santjoanenca. D’altra banda, L’Handbol Esplugues continua en alça després de sumar la quarta jornada sense perdre. Es va imposar a la seva pista davant el CH Sant Esteve en un intens duel comarcal (26-22). Els sesrovirencs mai van tenir opció a la victòria (al descans, 14-10) després d’un parcial de 5-1 als primers deu minuts. En el grup E, derrota de la Fundació Handbol Sant Vicenç a casa davant el Puerto Sagunto B (20-25). Els valencians va liquidar el partit a partir del minut 35 (al descans, 10-12).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve