ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Esteve ressuscita, l’Esplugues empata, Sant Joan Despí perd i Sant Vicenç guanya

En el grup D, el CH Sant Esteve va acabar amb la seva mala ratxa després de guanyar a casa davant l’OAR Gràcia Sabadell per 31-28 amb nou gols de Dídac Duran. Els sesrovirencs van anar de menys a més després d’un inici de partit molt fluix (13-12, al descans). L’Handbol Esplugues no va passar de l’empat a la pista del Banyoles (29-29). Els baixllobregatins van deixar escapar un avantatge de dos gols en els darrers segons (17-16, al descans). I l’Handbol Sant Joan Despí va perdre el segon partit consecutiu. Ho va fer a Granollers (32-24) en un duel on sempre van anar per darrere del marcador (18-12, al descans). En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç es va imposar a la pista de l’Àguiles (21-27) amb Marc Turegano en pla estel·lar (8 gols). Els de Carlos Roig ja guanyaven de deu gols al descans (8-18).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve