ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Agònic empat sesrovirenc, victòries del Sant Joan Despí i Sant Vicenç, i derrota santjoanenca

En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí va perdre al Salvador Gimeno davant el Sant Esteve Palutordera per 23-26 en un duel que es va decidir a la segona part (al descans, 10-12). Els baixllobregatins trenquen la seva bona ratxa. D’altra banda, un gol d’Ángel Pueyo a cinc segons del final va donar un valuós empat al CH Sant Esteve a la pista de La Salle Montcada (28-28). Els sesrovirencs van anar de menys a més en el seu joc (al descans, 15-11). I l’Handbol Esplugues va ser superior a la UE Sarrià (29-25) en un duel plàcid pels locals que sempre van anar per davant en el marcador (al descans, 13-11). En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç es va retrobar amb el triomf. Els de Carlos Roig es van imposar davant el Maristas Algemesí (33-30) amb vuit gols de Marc Turégano. La primera part va ser de domini visitant (al descans, 10-16), però a la segona van reaccionar els vicentins.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve