ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Ple de victòries en els quatre equips baixllobregatins

En el grup C-1, el CB Martorell va sumar la setena victòria de la temporada després de guanyar el Quart-Germans Cruz per 85-58 amb 18 punts de Pol Saiz. Els del Baix Llobregat van ser superiors en el rebot i en l’encert amb el tir. Els parcials: 29-10, 20-13, 21-22 i 15-3. També va guanyar el BBA Castelldefels a la pista de l’Almozara (60-71). Els visitants van decidir a la primera part, on van ser millors, ja que la segona fou més igualada. Els parcials: 16-22, 15-23, 14-12 i 15-14. És la segona victòria consecutiva dels castelldefelencs. En el grup C-2, el Santfeliuenc es va retrobar amb la victòria a Navàs (76-84). L’actual líder va deixar resolt el partit en el darrer quart. Els parcials: 28-23, 11-19, 25-21 i 12-21. Cal destacar els 23 punts de Jaume Zanca. I l’esparreguera va ser superior a Granollers (70-86) en un duel on els del Baix Llobregat Nord sempre va manar en el marcador menys en els darrers deu minuts. Els parcials: 12-25, 21-27, 13-14 i 24-20. Eduard Nogués va anotar 32 punts.

Redacció / Foto: Baloncesto Almozara