ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): El Sant Vicenç guanya el derbi i el Gavà empat en els darrers segons

La Fundació Handbol Sant Vicenç continua en bona dinàmica de resultats després de guanyar el derbi del Baix Llobregat davant l’Handbol Sant Joan Despí (28-25). La primera part va ser d’alternatives en el marcador (al descans, 13-11) i la segona de domini local on Rocio Parra, amb nou gols, va ser un autèntic malson per la defensa santjoanenca. D’altra banda, un gol d’Elisabet López, en els darrers segons, va donar un valuós empat a l’Handbol Gavà. Les baixllobregatines es van enfrontar al Jacme March davant el Llevant (26-26). Tot i el fluix inici local (al descans 14-15), les noies d’Alfred Pérez van saber reaccionar a la segona part. La gavanenca Sofia Feliu va anotar deu gols.