ESPORTS (RUGBI, DIVISIÓ D’HONOR): Derrota de la UE Santboiana a Burgos

Partit jugat a San Amaro de Burgos on la UE Santboiana va perdre per un ajustat 31-28 en el primer partit de la segona fase. El degà va competir fins a la darrera acció en un duel marcat pels contratemps físics. La primera part va ser igualada (16-16, al descans) encara que dos cops de càstig transformats per Juan Pablo Socino van donar el primer avantatge als baixllobregatins (3-6). Després, un assaig de Will Boyde va ampliar les diferències (3-16). Els locals van reaccionar fins a igualar el marcador. A la represa, els de Burgos van culminar la remuntada amb un assaig (26-21). Però el gal·lès Will Boyde i la transformació de Socino van donar vida al seu equip (31-28). Tot i la derrota es va aconseguir punt de bonus defensiu lluitant contra moltes adversitats.

Redacció / Foto: Correo de Burgos