ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Victòries de Sant Vicenç i Sant Joan Despí, i derrotes del Sant Esteve i Esplugues

En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí es va imposar al Poble Nou per 28-24 amb vuit gols d’Edgar Sans. Al descans, els homes de Sara Muniesa guanyaven per 13-11. L’altra cara de la moneda va ser l’Handbol Esplugues, que no va poder amb el Granollers B (25-34). Els vallesans van deixar pràcticament resolt el partit en els primers trenta minuts (11-18, al descans). I també va perdre el Sant Esteve a la pista de l’Adrianenc (38-33). Els sesrovirencs van plantar cara en els primers deu minuts, i després van ser superats pel seu rival, sobretot, a la segona part (15-13, al descans). En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç es va imposar amb solvència davant l’Elx (30-23) amb sis gols d’Iván Jiménez. Després d’uns primers quinze minuts igualats, els de Carlos Roig es van exhibir (14-10, al descans).

Redacció / Foto: FHSV (arxiu)