ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Sant Vicenç i Gavà guanyen a casa

Bona jornada de dissabte pels nostres representants. La Fundació Handbol Sant Vicenç es va imposar davant el Benidorm per 24-16 i mantenen la bona dinàmica de resultats. Les baixllobregatines van haver de treballar molt a la primera part per anar al vestidor amb avantatge (12-10). A la segona part, van despertar i es van mostrar superiors a les alacantines. Rocio Parra va anotar onze gols. D’altra banda, l’Handbol Gavà no va fallar davant l’Onda (32-30) tot i que va haver d’esperar fins als darrers minuts per acabar liquidant el partit gràcies a un extraordinari parcial de 4-0 a favor. Es va passar del 28-30 al 32-30. Paula Plana va fer nou gols i Núria Pizarro vuit.

Redacció / Foto: TM Benidorm