ESPORTS (BÀSQUET, LF2): Bon moment de Segle XXI i Viladecans

Dissabte positiu. L’Unilever Viladecans BF es va imposar davant el Grup Barna per 74-58 en un partit que va anar de menys a més. La primera part de les baixllobregatines va ser molt fluixa amb superioritat barcelonina, però la segona va ser de total domini local. Els parcials: 17-24, 19-16, 15-5 i 23-13. Sílvia Marcelo, amb 12 punts, va ser la màxima anotadora viladecanenca. D’altra banda, el Segle XXI va sumar la quarta victòria consecutiva. Aquest cop, les espluguines es van imposar al GEIEG per 67-58 en un duel que es va decidir a la pròrroga. Les visitants van forçar el temps extra en una bona segona part. Els parcials: 15-10, 21-11, 14-21, 7-15 i 10-1 (p). Irene Moya, amb 14 punts, va destacar per les locals.

Redacció / Foto: GEiEG