ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Jornada negativa a la dinovena jornada

Tres partits i tres derrotes. En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí va caure a la pista del Joventut Mataró per 29-26 i acaba amb la seva bona ratxa. No van ser suficients els vuit gols d’Èdgar Sans (al descans, 14-15). D’altra banda, el CH Sant Esteve no va poder amb La Roca (31-36) i continua amb la dinàmica negativa de les darreres jornades. Els d’Albert Falguera van plantar cara durant la primera part (15-16, al descans). A la segona, es van enfonsar. I l’Handbol Esplugues va perdre davant l’OAR Gràcia Sabadell (22-32) al CEM Les Moreres. Els vallesans sempre van anar per davant en el marcador i el partit ja va quedar sentenciat al final dels primers trenta minuts (al descans 11-16). En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç va perdre a la pista de l’Handbol Mallorca (27-19) en un duel igualat a la primera part (10-10, al descans) i de superioritat balear a la segona (un parcial de 9-3 en quinze minuts va ser decisiu).

Redacció / Foto: OAR Gràcia Sabadell