ESPORTS (HOQUEI PATINS, OKLLIGA PLATA): L’HC Sant Just guanya a terres gallegues

Desena però patida victòria de l’HC Sant Just a la pista del Dominicos d’A Corunya (5-6). Els de Josep Maria Ordeig van haver d’esforçar-se molt per vèncer els gallecs en una primera part igualada que va acabar amb empat a dos gols. Dos gols seguits dels baixllobregatins van encarrilar el seu triomf, ja que no van deixar de manar en el marcador tot i que, a poc de dos minuts per al final, el conjunt local es va situar amb 5-6. Els autors dels gols santjustencs van ser Joan Pujalte (2), Edu Fernández (2), Gerard Miquel (1) i Arnau Saladrigues (1). L’HC Sant Just és tercer a la classificació del grup Nord, empatat amb el segon.

Redacció / Foto: HC Sant Just