ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Sant Vicenç i Sant Joan Despí mantenen les seves bones ratxes

La Fundació Handbol Sant Vicenç va sumar ahir dissabte la quarta jornada sense perdre. Va guanyar a la pista de La Roca per 24-29 amb set gols de Meritxell Cabetas. Les baixllobregatines van començar a mostrar la seva superioritat a partir del minut 15 de partit (al descans, 12-14). També va guanyar l’Handbol Sant Joan Despí davant l’Alacant per un clar 31-23 i manté la seva bona ratxa de resultats (tres triomfs seguits). Les d’Antoni Alférez van tenir problemes en els primers quinze minuts, però a partir d’allar van fer un parcial decisiu de 5-1 que els va donar la tranquil·litat suficient per a la resta de l’enfrontament (19-15, al descans).  Carla Ribells va anotar sis gols.