ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Joan Despí guanya el derbi, l’Esplugues perd i el Sant Vicenç empata a casa

En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí es va imposar en el derbi davant el Sant Esteve per deu gols de diferència (32-22). Els locals sempre van anar per davant en el marcador (14-8, al descans). Els sesrovirencs no van tenir el seu millor dia. Mentrestant, l’Handbol Esplugues va caure a la pista de La Salle Montcada (31-26) on Borja Lancina, amb 15 gols, va ser un autèntic malson pels baixllobregatins (18-11, al descans). En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç va empatar al Municipal Sant Josep a 21 gols davant La Salle Bonanova. Els locals van deixar escapar un avantatge de dos gols en els darrers minuts (11-10, al descans).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve