ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Resultats per a tots els gustos

En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí manté la seva bona ratxa de resultats després de guanyar a Banyoles per un ajustat 22-23. Un gol d’Èric Gutiérrez a sis segons per al final va sentenciar el partit (al descans, 11-12). D’altra banda, l’Handbol Esplugues va sumar el segon empat consecutiu. Aquest cop a casa davant el Bordils (26-26). Els baixllobregatins no van poder aturar Josep Reixach, que a tres segons del final va igualar el marcador pels visitants. Va ser un enfrontament molt igualat (al descans, 14-15). I el CH Sant Esteve va perdre a la seva pista davant el CH Sant Esteve de Palautordera (29-30) en un duel on els sesrovirencs amb alts i baixos en el seu joc (al descans, 13-14). Rubén Ridao, amb 7 gols, va ser el màxim anotador local. Segona derrota consecutiva.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve