ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Una victòria, una derrota i un empat

L’Handbol Sant Joan Despí va guanyar a l’Onda per 29-24 i va sumar la segona victòria consecutiva. La primera part va ser igualada (11-10, al descans) i la segona de superioritat local. Carla Rebelles va sumar set gols. Mentrestant, la Fundació Handbol Sant Vicenç va empatar amb l’OAR Gràcia Sabadell (24-24) tot i que van tenir la victòria a tocar, però les vallesanes van aconseguir marcar a dos segons del final igualant el resultat final. Rocio Parra va aconseguir deu gols. I l’Handbol Gavà no va poder amb La Roca (29-34). Les baixllobregatines van fer una bona primera part (10-11) però es van enfonsar a la segona tot i els vuit gols de Núria Pizarro.