ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Castelldefels i Santfeliuenc sumen una nova victòria

En el grup C-1, el BBA Castelldefels va sumar la vuitena victòria de la temporada després de guanyar al Girona B per 64-58 amb els parcials 10-8, 19-14, 17-18 i 18-18. Els locals van liquidar el partit a la primera part i a la segona es va dedicar a mantenir el seu avantatge. Eric Mañés va anotar 20 punts i va capturar 13 rebots signant un doble-doble. En el grup C-2, el Santfeliuenc va patir a la pista de l’Olivar aragonès (75-82). Guim Expósito i Nil Bria van liderar l’atac baixllobregatí amb 21 i 18 punts respectivament. Els parcials: 28-17, 22-15, 15-25 i 10-25. Els blaus, líders amb sis victòries consecutives, van fer una gran segona part que els va permetre remuntar.

Redacció / Foto: BBA Castelldefels