ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Jornada positiva per Gavà i Sant Vicenç

Quinzena jornada de Liga. La Fundació Handbol Sant Vicenç no va fallar i es va imposar en el derbi català al Lleida Handbol per 27-21 en un duel de superioritat visitant a la primera part (10-12, al descans) i de reacció baixllobregatina a la represa. Un parcial de 5-1 en els darrers cinc minuts va ser determinant. D’altra banda, l’Handbol Gavà va posar fí a la seva mala ratxa amb un triomf davant l’Amposta (28-20).  Liderades per Sofia Feliu, les gavanenques sempre van anar per davant en el marcador a partir del minut 10 (14-9, al descans). I l’Handbol Sant Joan Despí va empatar amb La Roca (35-35). La primera part va ser igualada (18-16, al descans) i a la segona, les d’Antoni Alférez van arribar a tenir una màxima avantatge de cinc gols. El conjunt vallesà va reaccinar en els darrers minuts. Bon partit d’Olalla Calvo (7 gols).

Redacció / Foto: FH Sant Vicenç