ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Tromfs molt patits de Sant Esteve i Sant Joan Despí

En el grup D, el Sant Esteve Sesrovires va estrenar el nou any amb una gran victòria, encara que molt treballada, a la pista del Poblenou (28-29). A dos minuts per al final, els sesrovirencs guanyaven de tres gols (26-29), però no van saber tancar el partit i van haver de patir després d’una reacció local (al descans, 13-16). Rubén Ridao, amb vuit gols, va ser el màxim anotador local. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va poder amb l’Handbol Sant Cugat, segon classificat, i el va vèncer per 26-24 en un duel que es va decidir en els darrers instants després d’una fluixa primera part dels baixllobregatins. David Matías (6 gols) i Adrià Basela (5) van ser la referència en atac (al descans, 9-15). Amb la jornada d’ahir es va tancar la primera volta on els sesrovirencs van ser desens, i els santjoanencs, cinquens.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve