ESPORTS (BÀSQUET, LF2): El Basket Almeda guanya el derbi, i el Viladecans no falla davant el líder

Segona victòria consecutiva de l’Unilever Viladecans BF que es va imposar davant el líder, el Castelló, per 60-51.  El partit va estar igualat en els tres primers quarts i es va decidir en el darrer. Els parcials: 16-14, 12-6, 12-17 i 20-14. Bon partit de Deva Bermejo (21 punts). D’altra banda, el Basket Almeda va guanyar a la pista del Segle XXI (59-53) i manté la seva bona ratxa de resultats (quart triomf consecutiu). Un gran tercer quart de les cornellanenques va ser determinant. Els parcials: 16-19, 23-11, 7-24 i 13-9. La visitant Belen Armengol va anotar 19 punts. La jornada va ser la primera de la segona volta.