ESPORTS (BÀSQUET, LEB PLATA): El duel veïnal es queda a Cornellà i El Prat reacciona

El CB Cornellà ja és quart després de sumar la setena victòria consecutiva. I ho va fer ahir davant el CB L’Hospitalet, rival veïnal, per 81-70. Els blaus van fer una gran primera part, suficient per endur-se el triomf tot i la reacció riberenca a la represa. Els parcials: 29-19, 25-19, 12-18 i 15-14. Àlex Llorca, amb 14 punts, va ser el màxim anotador local. D’altra banda, el CB Prat confirma la seva recuperació després de sumar la segona victòria consecutiva davant el Palma (94-59) en un enfrontament de clara superioritat potablava. Els parcials: 29-11, 25-16, 14-17 i 26-15. Bon partit de Leonardo Okeke, amb 17 punts i 11 rebots. Aquesta jornada era la primera de la segona volta.

Redacció / Foto: CB L’Hospitalet