ESPORTS (MOTOR, DAKAR 2023): El martorellenc Pep Mas abandona per problemes a l’esquena

Quarta etapa de ral·li. La corberenca Laia Sanz va acabar en vintena posició -la millor fins ara- i ara és 83a a la classificació general de cotxes i en la divisió de buggies 4xc2 ha pujat al podi per primera vegada. Mentrestant, el molinenc Xavi Foj baixa fins al 99è lloc de la general després de finalitzar l’etapa en la posició 125. En motos, el martorellenc Pep Mas no va sortir i es va veure obligat a retirar-se per problemes d’esquena. En la modalitat de camions, el KH-7 Epsilon Team del santfeliuenc Jordi Juvanteny va superar amb nota el primer contacte de veritat amb l’arena i les dunes. Van invertir 9h39'26" en completar la prova al Challenge New Energy. I el santjustenc Jordi Celma baixa una posició (38è) després d’acabar en 45è lloc.

Redacció / Foto: Dakar 2023