ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Esplugues i Sant Esteve acomiaden l’any amb victòria, i derrotes de Sant Joan i Sant Vicenç

En el grup D, l’Handbol Esplugues va guanyar el derbi comarcal davant l’Handbol Sant Joan Despí (25-24) i continua amb la seva bona ratxa de resultats. Un gol de Víctor Torres, a tres segons del final, va decidir un duel molt igualat (13-12, al descans). El jugador va fer els darrers dos gols de l’enfrontament quan el marcador reflectia un 23-24 a poc més de dos minuts per al final, capgirant el marcador. D’altra banda, quarta victòria de la temporada per al Sant Esteve, que es va imposar a la seva pista davant el Joventut Mataró per un ajustat 30-29. Un gol de Jordi Manero, a 36 segons per al final va ser decisiu. Els sesrovirencs van fer una brillant primera part (19-14), però van baixar el nivell a la segona. Destacar els nou gols de Rubén Ridao. En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç va acomiadar l’any amb derrota a la pista del Mislata (35-24). Els baixllobregatins sempre van anar per darrere en el marcador (19-10, al descans).

Redacció / Foto-Vídeo: CH Sant Esteve