ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Cara i creu pel Sant Joan Despí i Sant Vicenç

En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí es va imposar al Salvador Gimeno davant l’OAR Gràcia Sabadell per 31-26. Els de Sara Munesa tornen al camí de la victòria després de perdre la darrera jornada. Els baixllobregatins van manar gairebé tot el partit (al descans, 15-13). Pol Rodríguez, amb vuit gols, va ser el màxim anotador local. En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb el Levante Marni (28-29) tot i la reacció final. Els vicentins van poder competir durant els primers trenta minuts (al descans, 12-13). La segona va ser domini valencià (un parcial de 0-3 en els primers cinc minuts va marcar el període).

Redacció / Foto: Levante Marni