ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Esteve confirma la seva millora, victòries d’Esplugues i Sant Vicenç, i derrota del Sant Joan Despí

Dotzena jornada de Lliga. En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí va caure a la pista de La Salle Montcada per (31-28) i va trencar la seva bona ratxa de resultats. No van ser suficients els deu gols d’Èdgar Sans Al descans perdia per 15-13. D’altra banda, el CH Sant Esteve va sumar la segona victòria consecutiva que confirma la seva línia ascendent. Els sesrovirencs van guanyar a Banyoles (31-33) amb nou gols de Rubén Ridao i vuit d’Ángel Pueyo. Els d’Albert Falguera sempre van anar per davant en el marcador. I l’Handbol Esplugues no va fallar a casa davant l’Handbol Terrassa (32-26). Josep Maria Grau va ser la referència ofensiva juntament amb Víctor Torres (entre els dos van marcar 13 gols). Els espluguins van sentenciar el partit en la primera part (17-10 al descans). En el grup E, va tornar pel bon camí i es va imposar a Elda per 24-26 en un duel on la primera part va ser alacantina (13-11, al descans) i la segona vicentina a partir del minut 40. Àlex Guerrero va anotar nou gols i Marc Turégano, set.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve