ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Dos triomfs i una derrota a l’onzena jornada

L’Handbol Gavà va confirmar la seva trajectòria ascendent després de sumar la segona victòria consecutiva a la pista del Joventut Mataró per 22-26 amb un gran partit de Sofia Feliu (9 gols). Les baixllobregatines van haver de patir, ja que al descans perdien per 12-10. Van reaccionar a la represa. També va guanyar la Fundació Handbol Sant Vicenç a Alacant (24-26) en un duel molt igualat a la primera part (14-14, al descans). A la segona part, i a partir del minut 35, les vicentines van imposar el seu joc. Destacar l’aportació en atac de Rocio Parra (9 gols). L’únic que va fallar va ser l’Handbol Sant Joan Despí, que no va poder amb el líder Mislata (24-21) tot i que les noies d’Antoni Alférez van competir (11-10, al descans).

Redacció / Foto: GU Handbol Mislata