ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Sant Esteve, Sant Joan Despí i Esplugues, guanyen, i Sant Vicenç, perd

En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí es va imposar al Bordils per 32-28. El partit va estar igualat durant els primers 25 minuts, però un parcial de 4-1 va aplanar el camí als locals (al descans, 14-11). Édgar Sans va fer set gols. És el tercer triomf consecutiu santjoanenc. Mentrestant, l’Handbol Esplugues va guanyar a la pista del Poblenou (25-30) i manté la seva bona ratxa de resultats. Els d’Álvaro Polo, liderats per un brillant Julen García (9 gols) sempre van anar per davant en el marcador (al descans, 10-14). I el CH Sant Esteve va trencar la seva mala ratxa de resultats guanyant a la UE Sarrià per 35-31. Els sesrovirencs d’Albert Falguera van patir en els primers quinze minuts, però després van imposar el seu joc (16-12, al descans). Didac Duran va anotar set gols. És la seva segona victòria de la temporada. En el grup E, derrota de la Fundació Handbol Sant Vicenç. Els baixllobregatins no van poder amb el Cartagena (24-25) en un enfrontament que es va decidir en els darrers segons. No va ser suficient l’aportació de Pablo Elena (8 gols).

Redacció / Foto: CH Sant Esteve