ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Guanyen Martorell, Esparreguera i Santfeliuenc

En el grup C-1, el Martorell es va imposar a la pista del Moncayo (66-70) i va sumar la segona victòria de la temporada. Liderats per Miquel Aliaga, amb 16 punts, els del Baix Llobregat Nord van dominar el rebot. Els parcials: 16-22, 15-14, 18-19 i 17-15. D’altra banda, en el grup C-2, el Santfeliuenc va confirmar el seu lideratge després de guanyar contundentment davant el SESE per 110-57. Va ser un partit sense gaire història i que es va decidir a la primera part. Nil Bria va anotar 19 punts. Els parcials: 24-7, 38-16, 25-17 i 23-17. També va guanyar l’Esparreguera. Els verds-i-blancs es van imposar davant l’Igualada per 63-51 amb els parcials 11-21, 15-12, 17-9 i 20-9. Una gran segona part, sobretot uns darrers deu minuts, dels locals, van ser decisius. És el tercer triomf a la Lliga dels esparreguerins.

Redacció / Foto: CB Santfeliuenc