ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA): El Gavà guanyar el derbi del Baix i triomf agònic del Sant Joan Despí

Un gol de Clara Ricart, a tres segons per al final, va donar la victòria a l’Handbol Sant Joan Despí sobre el Castelló (21-20) i trenca la mala ratxa de les blanc-i-vermelles. Va ser un enfrontament molt igualat tot i que a la primera part manaven les baixllobregatines per 13-8. A la segona, les visitants van reaccionar, però no va ser suficient. Carla Rebelles va anotar set gols. D’altra banda, l’Handbol Gavà es va imposar en el derbi comarcal a la Fundació Handbol Sant Vicenç per 25-22 en un duel on les d’Alfred Pérez sempre van anar per davant (al descans, 14-9). Cal destacar l’aportació de Paula Plana (7 gols) i Sofia Feliu (6). Les vicentines baixen fins a la quarta plaça després de posar fi a la seva bona ratxa de resultats.

Redacció / Foto: Handbol Gavà