ESPORTS (RUGBI, DIVISIÓ D’HONOR): La UE Santboiana guanya el líder en un partit molt treballat

L’equip baixllobregatí ocupa, de moment, la quarta posició de la classificació després de vèncer al poderós líder, el VRAC Quesos Entrepinares per 28-21 en un duel molt dur al Baldiri Aleu. Els primers vint minuts han estat igualts (6-7) i al descans s’arribava amb avantatge dels de Valladolid per 13-14. A la segona, Juanma Lescano capgirava el marcador amb un assaig (18-14) i, posteriorment, Zak Chambers feia el 25-14 amb un nou assaig y la transformació de l'argentí Socino. Però els visitants no han abaixat els braços i ha fet patir als locals. Cal destacar que Marcos Puig va arribar als 150 partits vestint la samarreta de la UE Santboiana. El club li va fer entrega de la tradicional americana commemorativa per celebrar la fita.

Redacció / Foto: VRAC Quesos Entrepinares