ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Victòria vicentina i derrotes de Sant Joan Despí i Gavà

Novena jornada de Lliga en el grup C. La Fundació Handbol Sant Vicenç es va imposar davant el Levante Marini per 26-24 en un partit que es va jugar al Poliesportiu Municipal Sant Josep i que es va decidir en els darrers cinc minuts amb un parcial de 0-3, ja que es va passar del 23-24 al 26-24 final (al descans, 14-14). Rocio Parra va brillar amb sis gols. Quart triomf consecutiu de les de Josep Maria Mestre. D’altra banda, l’Handbol Gavà no va poder amb l’Alacant (30-21). Les baixllobregatines ja perdien al descans de tres gols (16-13). No van ser suficients els vuit gols de Sofia Feliu. I l’Handbol Sant Joan Despí va caure a la pista del Joventut Mataró (27-25) en un duel on al descans guanya 12-13 en una bona primera part. Tanmateix, a la represa les locals van estar més encartades a partir del minut 35.

Redacció / Foto: FH Sant Vicenç