ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Triple victòria a la jornada de dissabte

En el grup D, segona victòria consecutiva de l’Handbol Sant Joan Despí a la pista de l’Adrianenc (24-28). Els de Sara Muniesa i Alexandre Llorens van acabar amb la resistència local a partir del minut 20 de la primera meitat (al descans, 12-14). A partir llavors, sempre van anar per davant en el marcador. També va guanyar l’Handbol Esplugues. Els d’Àlvaro Polo van patir davant el Joventut Mataró (31-26) fins al minut 45 davant un rival molt competitiu (al descans, 18-18). Julen García va fer set gols. En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç va trencar la seva mala ratxa i es va imposar davant l’Hispanitas Petrer per 31-22. Va ser un enfrontament molt igualat fins al minut 25 de la primera part (al descans, 14-9). A partir de les hores, els de Carlos Roig van ser superiors en totes les facetes del joc.

Redacció / Foto: Handbol Esplugues (arxiu)