ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): L’Esplugues guanya el derbi i el Sant Joan Despí trenca la seva mala ratxa

En el grup D, l’Handbol Esplugues es va imposar a la pista del Sant Esteve per 32 a 35 en un derbi comarcal igualat durant els primers vint minuts (al descans, 12-17). A la represa, els visitants no van tenir gaires problemes per conservar la seva renda fins al final tot i la reacció sesrovirenca en els darrers cinc minuts. L’espluguí Víctor Torres va anotar vuit gols, i el local Rubén Ridao un total de vuit. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí va posar fi a la seva mala ratxa de resultats amb una treballada i important victòria davant La Roca (29-28), que fins aleshores només havia perdut un partit. Èdgar Sans va ser l’home decisiu dels blancs-i-vermells en els minuts finals (va anotar un total de set). Al descans, el marcador era de 12-15.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve