ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): La Fundació Handbol Sant Vicenç guanya el derbi a l’Handbol Sant Joan Despí

Intens derbi del Baix Llobregat de la jornada a la vuitena jornada. La Fundació Handbol Sant Vicenç es va imposar al Salvador Gimeno davant l’Handbol Sant Joan Despí per 25-28 en un enfrontament que es va decidir en els darrers cinc minuts amb els gols d’Alba Almansa, que va anotar sis. També va destacar per les visitants Rocio Parra (7) i Alma Pérez (5). Per les santjoanenques, Gemma Gálvez va fer sis gols. Al descans, el marcador reflectia un 11-17 en una primera de clar color vicentí. A la represa, van reaccionar les locals, encara que no van obtenir el premi que buscaven trencant la seva ratxa de bons resultats. La Fundació Handbol Sant Vicenç és tercer a la classificació del grup C.