ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Jornada negra per als quatre equips baixllobregatins

En el grup D, jornada negra per als nostres representats comarcals. L’Handbol Sant Joan Despí va perdre amb el Granollers B per 29-34 en un duel que només va ser igualat en els primers deu minuts (al descans, 15-18). Els santjoanencs sumen tres jornades sense guanyar. També va caure el Sant Esteve a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell (38-29). Els sesrovirencs, que continuen amb la seva dinàmica negativa, només van resistir als vallesans fins al minut 15 de partit (al descans, 19-15). I l’Handbol Esplugues no va poder amb el Banyoles (24-27) en un duel que es va decidir en els darrers cinc minuts on els visitants va estar més encertats. Els espluguins trenquen la seva bona ratxa de resultats. En el grup E, l’Handbol Fundació Sant Vicenç també va caure. Els de Carlos Roig van poder competir fins al minut 450 on un parcial de 2-5 va trencar el partit a favor de l’Àguilas (29-31).

Redacció / Foto: Èric Altimis