ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Resultats de tots els colors a la setena jornada

Setena jornada de Lliga. En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí va sumar el segon empat consecutiu. Un gol de Víctor Sáez va salvar els baixllobregatins a la pista del CH Sant Esteve de Palautordera (32-32) amb un gol en els darrers instants. El jugador va anotar dotze gols. D’altra banda, l’Handbol Esplugues va confirmar el seu bon moment a la pista de la UE Sarrià (21-25) amb set gols de Julen García. Els d’Álvaro Polo sempre van anar per davant en el marcador (al descans, 8-13). I el CH Sant Esteve no va poder amb La Salle Montcada (27-33) i continua amb problemes. Els sesrovirencs van competir durant 45 minuts fins que se’ls va acabar la benzina (al descans, 18-17). No van ser suficients els vuit gols de Rubén Ridao.

Redacció / Foto: CH Sant Esteve