ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Primera ensopegada santjoanenca, l’Esplugues acaba amb la seva mala ratxa i clara derrota vicentina

Sisena jornada de Lliga. En el grup D, l’Handbol Sant Joan Despí no van passar de l’empat al Pavelló salvador Gimeno davant l’Handbol Terrassa (31-31). Els baixllobregatins, que van trencar la seva bona ratxa victoriosa, van reaccionar a temps i tres gols en els darrers instants va permetre passar del 28-31 a igualar el partit. Adrià Basela va ser l’heroi local. D’altra banda, l’Handbol Esplugues va poder amb el Sant Cugat al CEM Les Moreres (32-28) en un duel que es va decidir en els darrers quinze minuts (al descans, 16-12). Els espluguins trenquen la seva mala ratxa. Sergi Pérez va marcar deu gols. I en el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb la Fundación Agustinos d’Alacant (20-33). Va ser un enfrontament de total superioritat visitant que al descans ja guanyava d’onze gols (8-19). Els vicentins només van poder competir en els primers deu minuts.

Redacció / Foto: FB Agustinos Alacant