ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Derrota de Gavà i victòries del Sant Joan Despí i Sant Vicenç

Sisena jornada de Lliga on l’Handbol Sant Joan Despí va sumar la segona victòria consecutiva. Les blanc-i-vermelles es van imposar al Levante per 25-21 en un partit on sempre van anar per davant en el marcador (al descans, 13-9). També va guanyar la Fundació Handbol Sant Vicenç, a la pista del Benidorm (22-25). L’equip de Josep Maria Mestre va dominar des del principi i mai va patir. Al descans ja havia decidit el partit 10-17. Rocio Parra va marcar vuit gols i va ser una de les grans destacades. Mentrestant, l’Handbol Gavà no va poder amb l’Onda (32-28) i només va poder competir durant el primer quart d’hora (16-11, al descans). No van ser suficients els vuit gols d’Elisabet López.

Redacció / Foto: TM Benidorm