ESPORTS (BÀSQUET, EBA): Castelldefels i Santfeliuenc guanyen a domicili, i el Martorell perd a casa

En el grup C-1, cara i creu a la jornada. EL BBA Castelldefels es va imposar a la pista del Moncayo aragonès per 65-73 en un duel amb dues parts. Una primera de millor joc visitant i una segona de més encert local. Els parcials: 15-23, 17-21, 18-18 i 15-11. Eric Mañés, amb 14 punts va ser el màxim anotador castelldefelenc. Mentrestant, el Martorell no va poder amb el Mataró (78-82). El duel, molt intens, es va decidir en els darrers instants. Els del Baix Llobregat Nord van reaccionar en el darrer quart, però ja no van ser a temps. Els parcials: 17-29, 18-24, 14-23 i 32-27. En el grup C-2, el Santfeliuenc va sumar la quarta victòria consecutiva i es manté invicte i líder. El conjunt blau es va imposar a la pista tarragonina del Valls per 69-80 en un duel que es va decidir en la primera part. Els parcials: 20-26, 19-22, 17-13 i 13-19. Bon partit de Ferran Llorens (18 punts).

Redacció / Foto: CB Santfeliuenc