ESPORTS (BÀSQUET, LF2): El Basket Almeda i Segle XXI guanyen, i derrota a domicili del Viladecans

Les cornellanenques del Basket Almeda no van tenir cap problema per guanyar al Cerdanyola (50-37). Va ser suficient una bona primera part per doblegar les visitants. Els parcials: 17-4, 17-15, 9-10 i 7-8. Bon partit de Cristina Pujol (18 punts). D’altra banda, l’Unilever Viladecans BF va sumar la primera derrota de la temporada a la pista del CB Lleida (63-58) en un duel que es va decidir en el tram final. Els parcials: 19-23, 14-11, 19-10 i 11-14. Mentrestant, triomf a domicili el Segle XXI, a Saragossa davant l’Olivar (50-79) amb 15 punts de Blau Tor. Els parcials: 17-22, 10-15, 7-23 i 16-19. Un gran tercer quart de les espluguines va ser decisiu.