ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Victòries de Sant Joan Despí i Gavà, i derrota vicentina

Un gol de Gemma Gálvez, en els darrers segons, va permetre l’Handbol Sant Joan Despí guanyar a la pista de l’Alacant (23-24) i sumar la segona victòria de la temporada. Al descans guanyaven les visitants (12-15). Precisament la jugadora santjoanenca va ser una de les grans destacades amb 9 gols. També va guanyar l’Handbol Gavà davant el Benidorm al Jacme March (26-20). Les d’Alfred Pérez es van haver d’esforçar-se per vèncer a un rival que va competir fins al minut 45. I la Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb La Roca (29-30) tot i l’esforç final de les vicentines (12-15, al descans).

Redacció / Foto: Benidorm