ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Una victòria i dues derrotes a la quarta jornada de Lliga

La Fundació Handbol Sant Vicenç va ser l’únic equip comarcal que va poder guanyar. I ho va fer a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell per un ajustat 24-26 en un duel que es va decidir en els darrers segons després d’un enfrontament molt igualat (11-11, al descans). Raquel Farrès va anotar sis gols. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí no va poder puntuar a la pista de l’Onda castellonenc. Les baixllobregatines van caure per 28-24 en un partit que es va desequilibrar en els darrers deu minuts. També va caure l’Handbol Gavà davant La Roca (25-23). Després d’una primera part molt igualada (12-12, al descans), les d’Alfred Pérez van tenir fins a dos gols d’avantatge, però no van poder mantenir la diferència en els darrers cinc minuts.

Redacció / Foto: FH Sant Vicenç