ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Victòries de Martorell, Castelldefels i Santfeliuenc, i derrota de l’Esparreguera

En el grup C-1, Martorell i Castelldefels van guanyar. Els dels Baix Llobregat Nord es van imposar al Calvià balear per 90-72 en un duel que es va decidir abans del descans. Els parcials: 27-19, 22-14, 23-18 i 18-21. Miquel Aliaga va ser el màxim anotador local amb 13 punts. També va vèncer el BBA Castelldefels davant el Quart gironí (81-82) en un partit accidentat que va acabar jugant-se a Fontajau. Els quarts: 18-26, 21-11, 20-29 i 22-16. Santiago Serrataco va fer 16 punts. I en el grup C-2, el Santfeliuenc és líder gràcies a les seves dues victòries a la Lliga, la darrera a la pista de l’Esparreguera (56-106) en un derbi de clara superioritat visitant. Els parcials: 9-24, 11-35, 15-15 i 21-32. Cal destacar els 22 punts del santfeliuenc Adrià Codinachs.

Redacció / Foto: CB Esparreguera