ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Les vicentines guanyen el derbi i les santjoanenques al Benidorm

Treballada victòria de la Fundació Handbol Sant Vicenç que es va imposar en el derbi català davant l’Amposta per un gol (25-24). Tot i el bon inici de partit amb un 8-3, el conjunt de Josep Maria Mestre va veure com les tarragonines reaccionaven (13-11, al descans), fins i tot van arribar als darrers cinc minuts empatats en el marcador (23-23). Els dos gols consecutius de Laura Rodríguez i Raquel Farrés van ser determinants pel triomf local. D’altra banda, l’Handbol Sant Joan Despí no va patir gaire per vèncer al Benidorm (33-21) i va sumar la primera victòria de la temporada. Tot i la diferencia final, va ser un partit igualat a la primera part (9-9, al descans). Un parcial de 9-2 en els deu primers minuts de l’inici de la segona meitat va trencar l’enfrontament a favor de les santjoanenques.

Redacció / Foto: BM Benidorm