ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): El Sant Joan Despí guanya el derbi a Sant Esteve Sesrovires i victòries d’Esplugues i Sant Vicenç

En el grup D, derrota del CH Sant Esteve davant l’Handbol Sant Joan Despí (32-36) en el derbi comarcal de la jornada. És el segon revés consecutiu dels homes d’Albert Falguera en un duel on els santjoanencs no van fer una bona primera part (17-13, al descans), però van ser molt superiors a la segona. Cal destacar els nou gols del visitant Víctor Sáez. D’altra banda, l’Handbol Esplugues lidera la classificació després de guanyar a La Salle Montcada (37-23). Josep Maria Grau va fer nou gols. Al descans, els d’Álvaro Polo ja tenien una renda de 9 gols (20-11). En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç va sumar el segon triomf consecutiu a la pista de La Salle Bonanova (19-29). Liderats per Job Sale (6 gols) i Albert Ferrés (5), els vicentins van haver d’esperar a la segona meitat per imposar-se (11-11, al descans).

Redacció / Foto: FH Sant Vicenç