ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Tres victòries i una derrota dels nostres representants

El CH Sant Esteve va perdre a la pista del CH Sant Esteve Palautordera per un gol (37-36) en un duel que es va decidir en els darrers segons. No van ser suficients els set gols de Rubén Ridao. L’Handbol Sant Joan Despí va sumar la seva segona victòria consecutiva després de guanyar al Banyoles (36-30). Els baixllobregatins van ser molt superiors a la segona part (13-12, al descans). L’Handbol Esplugues lidera el grup D. L’equip d’Álvaro Polo es va imposar a la pista del Bordils per 28-35, amb dotze gols d’Hèctor Fortuño. En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç va sumar el seu primer triomf. Els vicentins van guanyar a la seva pista a l’Almoradí per 28-18 en un duel de domini local.

Redacció / Foto: Handbol Esplugues