ESPORTS (MOTOR, CAMPIONAT DEL MÓN, MOTO3): Onzena posició de Xavi Artigas al Gran Premi d’Aragó

El santandreuenc va sumar cinc punts més al Mundial en la categoria de Moto3, i ja té un total de 69 que el situa en l’onzena posició de la classificació general a falta de cinc proves per finalitzar la competició. El pilot de l’equip CFMOTO Racing PruestelGP va ser onzè al Gran Premi d’Aragó, on es va imposar l’espanyol Itzan Guevara.“Estic bastant content amb la finalitat de setmana en general, encara que crec que la nostra posició en la carrera no reflecteix realment que ens sentim molt competitius. Vaig poder frenar amb força, però no vaig poder acostar-me tant com volia per a fer més moviments d'avançament”, va explicar al final de la cursa. La propera prova serà al Japó, al circuit de Motegi del 23 al 25 de setembre.

Redacció / Foto: CFMOTO Racing PruestelGP