ESPORTS (HANDBOL, PRIMERA NACIONAL MASC.): Arrenca la competició amb Sant Esteve, Sant Joan Despí i Esplugues sumant la primera victòria

En el grup D, el Sant Esteve Sesrovires es va estrenar amb una gran victòria davant l’Handbol Terrassa (40-31). L’equip d’Albert Falguera ja guanyava al descans de cinc gols (19-14). Destacar el bon partit de Sergi Estepa (7 gols). També va vèncer l’Handbol Sant Joan Despí a la pista de la UE Sarrià (33-36). Gerard March (9 gols) va ser un malson pels locals, que perdien al descans per 14-19. Una renda que van saber administrar els blancs-i-vermells a la segona part. I l’Handbol Esplugues no va tenir problemes per derrotar l’Adrianenc (30-21) gràcies a la seva superioritat. Destacar els onze gols de Josep Maria Grau. En el grup E, la Fundació Handbol Sant Vicenç no va tornar amb bon peu a la categoria després de perdre a Benidorm per 35-29 en un partit  igualat a la primera part (15-13), però de superioritat alacantina a la segona.

Redacció  / Foto: CH Sant Esteve