ESPORTS (HANDBOL, DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEM.): Els tres equips comarcals comencen perdent

Jornada inaugural molt negativa per als nostres tres representants a la categoria. La Fundació Handbol Sant Vicenç no va poder amb el Mislata el Municipal de Sant Josep (29-30) en un duel que es va decidir a quatre segons del final (descans, 12-14). No van ser suficient els 16 gols de Rocio Parra. També va perdre l’Handbol Gavà davant el Lleida (27-29) en un enfrontament molt igualat a la primera part (14-14, al descans). Les visitants es van mostrar més efectives a la represa i un parcial d’1-5 va canviar el decorat del partit. L’Handbol Sant Joan Despí tampoc es va poder estrenar amb bon peu a casa. Les baixllobregatines van caure davant l’OAR Gràcia Sabadell per 26-28 en un duel on van anar de més a menys (14-14 al descans). La reacció local en el tram final i els vuit gols de Carla Ribelles no va ser suficient.

Redacció / Foto: Handbol Gavà